39e bestuur Sigma voortijdig gewisseld

Het 39e bestuur van V.C.M.W. Sigma is tijdens het lopende bestuursjaar voortijdig gewisseld.
Het 39e bestuur zou eigenlijk woensdag pas gewisseld worden. “Maar ze functioneerden zodanig slecht dat ik wel moest ingrijpen. Ze komen erg vermoeid over” aldus Tom.
“Doe maar ff wisselen, Nelemansje!” riep hij de voorzitter na 355 dagen en 14 uur toe.

De spelers die het bestuursveld inkwamen voor het 39e bestuur zijn blij met de wissel: “We zijn verdomme al een paar maanden aan het warmlopen, maar nu is daar dan eindelijk de wissel” Er zijn echter wel twijfels over de kwaliteiten van het 40e bestuur van Sigma. De vereniging overweegt dan ook om nog de transfermarkt op te gaan. Zo gaan er geruchten dat het talentvolle bestuur van BeeVee op te halen is voor 61 kratten bier of een mooie huiskamerplant.

De gewisselde bestuursleden zijn zeer teleurgesteld na de wissel: “Het zou eigenlijk een publiekswissel worden in de extra tijd maar hierdoor hebben we ons werk niet eens fatsoenlijk af kunnen maken”.  De wissel zelf verliep verder zonder enige problemen, alleen na de wedstrijd was er op de persconferentie nog wel wat onenigheid: “Waarom zijn er verdomme geen bitterballen?!” aldus Jeroen.