BBB introduceert BètaBedrijvenBeurt: ontmaagding maakt Bèta’s klaar voor bedrijfsleven

De BBB introduceert op haar beurs op 16 mei de BètaBedrijvenBeurt. Tijdens dit evenement kunnen bètastudenten ontmaagd worden zodat ze volwassen genoeg zijn voor het harde bedrijfsleven. Onder het motto “geen maagd die zich aan het bedrijfsleven waagt” hoopt de BBB studenten te motiveren om zichzelf omhoog te naaien op de maatschappelijke ladder.

Na afloop van de beurt krijgen de studenten een onrealistisch goede beoordeling, die ze bij de CV check van Ordina gelijk op hun CV kunnen laten zetten. Mocht er iets fout gaan bij de ontmaagding, dan kan de ChipSoft EHBO-box eventueel een oplossing bieden. “Daarnaast krijgen de studenten nog vele andere gratis goodies. Want je ontmaagding, dat moet gevierd worden!”

Andere studenten krijgen deze provileges alleen in ruil voor een ongemakkelijk gesprekje. Om te voorkomen dat studenten zomaar goodies meenemen, zal het Ministerie van Defensie met afweergeschut aanwezig zijn.

Het plan zorgt voor veel weerstand bij enkele studenten: “De beurs was al voor informatici, maar nu al helemaal. Wat nou als je al ontmaagd bent? Dan sta je daar na zo’n ongemakkelijk gesprek, met je ASML-pizzasnijder!”

Onlangs werden er in het geheim al enkele tests uitgevoerd door de AIVD, onder de codenaam “Test Osteron”. “De studenten waren na de daad significant capabeler en optimistischer over hun kansen in het bedrijfsleven. Desondanks willen ze nooit meer weg van de Bètafaculteit, in de hoop dit ooit nogmaals mee te kunnen maken” aldus een woordvoerder van de AIVD.