BètaBedrijvenBeurs introduceert goodie-stempelkaart: steel ze allemaal!

Om het stelen van goodies op de BètaBedrijvenBeurs weer wat uitdagender te maken, introduceert de BètaBedrijvenBeurs vanaf komende editie op 17 mei de goodie-stempelkaart. De persoon die als eerste zijn kaart volheeft, wint de BBB-Bokaal en een plichtmatig gesprekje met een willekeurig bedrijf dat nog op zoek is naar programmeurs.

Dat heeft een woordvoerder van de BBB bekend gemaakt: “Steeds minder bètastudenten halen nog plezier uit het stelen van goodies op de BètaBedrijvenBeurs omdat het te makkelijk is geworden, daarom komen er minder mensen naar de beurs. Het is leuk dat er altijd wel wat mensen komen praten met de bedrijven, maar daar gaat deze beurs niet om. We willen juist dat de studenten plezier halen uit het stelen van de goodies.”

Door ongezien een goodie bij een bedrijf weg te halen kan je een stempel verdienen, en een volle kaart levert je dus een leuke prijs op. Er zijn dit jaar echter wel wat extra hindernissen, dus eenvoudig zal het voor niemand worden: “Dit jaar is Defensie aanwezig met tasers, en houdt de AIVD iedereen nauwlettend in de gaten. Bovendien is niet elke goodie even eenvoudig mee te nemen. De markeerstift wordt makkelijk, maar zie de ASML aanhangwagen of de TNO Traumahelikopter maar eens ongezien mee te krijgen” aldus een woordvoerder van het BBB-bestuur, die nog wel één hint heeft: “Doe je voor als een verdwaalde alfa, dat helpt bij het ontwijken van bedrijven!”