Binnenkort op RTL 5: Zon, zuipen, ziekenhuis (Huygens editie)

Komende Donderdag 28 september zal de eerste aflevering van Zon, Zuipen, Ziekenhuis (Huygens Editie) te zien zijn op RTL 5. Afgelopen zomervakantie werden 6 studenten van de bètafaculteit op de voet gevolgd tijdens verschillende kinderfeestjes in het Huygensgebouw. De jongeren feesten erop los, blijven wakker tot na zonsondergang, en drinken zoveel frisdrank dat ze er helemaal druk van worden. “Wij bèta’s weten wel hoe we een goed kinderfeestje moeten geven, we gaan graag naar de klote en daar voorbij.”

In de eerste aflevering is te zien dat studenten Thalia, Marie, Cognac, BeeVee, Sigma en Olympus de tijd van hun leven hebben. Ze drinken appelsap in de kantines, ze zonnen in het gras tussen vleugel 1 en 3 waar je eigenlijk niet mag komen en ze houden stiekem elkaars handjes vast in de verlaten WC’s onder de collegezalen. Ondanks alle plezier gaat het na een potje Chocomelpong helemaal mis: Cognac’s blaas ontploft bijna nadat hij te veel Chocomel heeft gedronken, Thalia maakt ruzie met de andere studenten, Marie zingt al de hele avond irritante liedjes, BeeVee is het gebouw uit gestuiterd om ergens in het gras een paardenbloem te bewonderen en Olympus drinkt andermans drankjes op waardoor Sigma in huilen uitbarst.

Wil je weten of alles nog wel goedkomt op het Huygensgebouw? Kijk voor de afloop van deze spannende serie donderdag naar de allereerste aflevering!