Disclaimer

De Pipet is een satirisch nieuwsmedium dat er is voor uw en ons eigen vermaak. De berichten die we plaatsen zijn gebaseerd op onze fantasie, en De Pipet is een uitlaatklep voor ons creatieve brein. Gebeurtenissen die in onze artikelen worden beschreven kunnen al dan niet verzonnen zijn. Quotes van personen, dieren of mechanische pratende wezens kunnen verzonnen, verdraaid of uit context gehaald zijn. Dit houdt het leven spannend: “wat is er echt, wat niet? Waarom vind ik dit soort hekeldicht onaangenaam slecht, maar moet ik er toch om lachen?” Dit kunt u slechts te weten komen door het te ervaren, en u volledig over te geven aan de genade van het spreekwoordelijke satiremonster.

Heeft u satire tot u genomen maar geeft het geen prettig gevoel? Dan betreuren wij dat en raden wij u aan om toch op zoek te gaan naar een prettig gevoel bij familie, vrienden, in de natuur, of met behulp van een magisch verboden wondermiddel.

Mocht u onze berichten aanzien als waargebeurd, en u daardoor bijvoorbeeld de jas van een ander meeneemt bij cafe de fuik, bij het USC gaat vragen naar “Het pompparadijs” of www.datumafzegger.nl probeert te bereiken, dan zijn wij niet aansprakelijk voor de geleden pijn, ontstaan nadat u erachter bent gekomen dat het allemaal één grote hoax is. Mocht u zich op welke wijze dan ook daadwerkelijk beledigd of gepiepeld voelen door onze artikelen, vragen wij u om dat ons te laten weten via het contactformulier zodat we kunnen proberen om de pijn te verzachten.