Hart van drugs- en pokemonverslaafde krijgt donorlichaam

Afgelopen zaterdag heeft het hart van een drugs- en pokémonverslaafde man een nieuw lichaam gekregen. Volgens doktoren functioneerde het oude lichaam niet meer naar behoren. Hij had geen werk, was verslaafd aan drugs en kwam alleen buiten om pokémon te vangen. Zijn hart heeft lang getwijfeld maar staat achter zijn beslissing om een nieuw lichaam te krijgen: “Mijn verstand zegt: lekker blijven zitten, pokémon vangen is ook best leuk. Maar mijn hart zegt: ik zou dolgraag een blonde bimbo willen zijn en lekker op mijn gele pumps de stad in, om mijn nieuwe boezem aan iedereen te laten zien.”

Doktoren raadden het hart de transplantatie af, omdat het lastig is om een vrijwel compleet lichaam te transplanteren. Het hart besloot desondanks toch voor de transplantatie te gaan: “In mijn oude lichaam was de lol er wel af. Nu ben ik toe aan iets nieuws.”

De donor is een 25-jarig model, die haar hart verloor aan een rijke zakenman. De transplantatie is niet zonder risico’s omdat er de mogelijkheid bestaat dat het lichaam wordt afgestoten door het hart. Het hart zelf denkt dat dat wel goed komt: “Ik heb net even in de spiegel gekeken. Nou, dit lichaam blijf ik voorlopig wel even in zitten hoor!”

Inmiddels is het 6 dagen na de operatie en gaat het weer goed met het hart en zijn nieuwe lichaam: “Ik voel me erg thuis in dit lichaam, ik voel dat het klopt!”