Huisjesmelker Ton Hendriks veroordeeld tot 50 uur kaakstraf

NIJMEGEN – Huisjesmelker Ton Hendriks is veroordeeld tot 50 uur kaakstraf voor zijn betrokkenheid bij het incident waarbij BNN-presentator Tim Hofman zijn kaak brak. De kaak van Ton Hendriks zal symbolisch gebroken worden met een kapotte douchedeur uit één van zijn panden, waarna zijn kaak in theorie na 50 uur weer wordt gerepareerd. “Maar meneer Hendriks heeft zelf ook nooit zo’n haast met reparaties, dus we stellen het zo lang mogelijk uit totdat hij bijvoorbeeld het programma #BOOS erbij haalt. Weet je hoe duur zo’n operatie is?” aldus zijn kaakchirurg.

Hendriks reageert woedend: “Dit is ongekend! Hoe kan je iemand met zulke gebreken zomaar aan zijn lot overlaten? Zodra ik weer genezen ben zoek ik die chirurg thuis op, en spuit ik zijn hele huis vol met confetti!”

Het vervelendst aan zijn kaakstraf vindt Hendriks nog wel dat hij nu niet meer op een normale manier kan genieten van alle pizza en sushi die mensen op zijn naam bestellen. “Maar ik was laatst mijn kunstgebit kwijt, dus ik heb wel ervaring met eten door een rietje. Die pizza en sushi gooien we dus gewoon in de blender!” aldus Hendriks.