Material Safety Data Sheet van het vrouwelijk geslacht uitgelekt

Er is een voorlopige versie van de Material Safety Data Sheet (MSDS) van het vrouwelijke geslacht uitgelekt. Er wordt al jaren in het geheim gewerkt aan een MSDS voor vrouwen, zodat mannen gewaarschuwd kunnen worden voor de mogelijke gevaren van de vrouw. De voorlopige lijst is echter door een onbekend persoon gelekt: naar alle waarschijnlijkheid is één van de vrouwelijke testpersonen verantwoordelijke voor het lek, maar de volledige groep ontkende er iets mee te maken te hebben: “Als wij vrouwen ergens een hekel aan hebben, dan is het wel uitlekken. ”

Voor het onderzoek werd een selectie van 50 verschillende vrouwen gemaakt, die wekenlang getest worden in allerlei situaties: hoe ze reageren op mannen met veel geld, sieraden, en in hoe verre zijn de vrouwen in staat om deze voorwerpen te reduceren? Daarnaast werd er onderzoek gedaan aan de eigenschappen van de vrouw en onderzoek naar het mechanisme van de chemie tussen mannelijke levensvormen en het vrouwelijke geslacht.

De uitgelekte lijst is niet de definitief: de vrouwen zijn nog niet getest op alle mogelijke criteria. Hoe vrouwen reageren op alcohol en andere verslavende middelen, en hoe de vrouw haar eigenschappen veranderen als de man niet wil reageren, is nog onbekend.

Zie hieronder de MSDS: