Nieuwe G-mi verschijnt alsnog: hoofdredacteur door het dolle heen

Tegen alle verwachtingen in verschijnt er ook dit decennium nog een nieuwe uitgave van de G-mi. Het inmiddels in de vergetelheid geraakte blaadje blonk de afgelopen maanden vooral uit in het niet laten verschijnen van de nieuwste editie, en werd zodoende hard aangepakt in de roddelpers. Uit diverse e-mailconversaties is echter gebleken dat ondanks de problemen bij het blad, er toch een nieuwe editie zal verschijnen.

Toen de hoofdredacteur, Jeroen van de Wiel, werd gevraagd om een reactie reageerde hij verdrietig, maar bovenal dolgelukkig. “Ik had dit nooit durven dromen, maar het lijkt erop alsof het dan toch gaat gebeuren! Nu de G-mi is uitgekomen moet ik samen met mijn commissieleden wel gaan zoeken naar een nieuw doel om voor te leven” Op de vraag of dit iets verandert aan de frequentie waarin de G-mi uitkomt antwoordt hij: “Waarschijnlijk zullen we nu regelmatiger de G-mi uit kunnen brengen, en daarnaast willen we de periodiek ook online gaan publiceren. Dat kost misschien extra werk, maar dat laat ik gelukkig anderen doen.”

Zoals het er nu voor staat lijkt de nieuwe G-mi uit te komen op donderdag 31 maart, met een standaardafwijking van ongeveer vier jaar. De G-mi verklaart wel dat dit géén 1 april grap is: “Flauwe grapjes, daar doen wij niet aan. We zijn serieuze, hardwerkende Nederlanders. De nieuwe G-mi wordt één groot spektakel! Voer je tentamens gewoon aan je gemuteerde konijn en lees ons blaadje!’’
https://www.facebook.com/sigmagmi/?fref=ts