Nieuwe krachthonk Radboud Sportcentrum eindelijk klaar

Het nieuwe krachthonk dat in het Radboud Sportcentrum in aanbouw was, is eindelijk klaar.
Op vertoon van je spierballen mag iedereen in dit masculine paradijs naar binnen om even flink de triceps op te pompen, zolang je er maar plezier in hebt.

Er was al langer behoefte aan een krachthonk waarbij de nadruk ligt op het hebben van plezier. “In de hedendaagse maatschappij is er een enorme druk om te presteren, ook in de sportschool. Zonder dikke borstspieren hoor je er tegenwoordig niet meer bij. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen, maar we kunnen het trainen van je borstspieren wel een stuk plezieriger maken” aldus Roel, medewerker van het sportcentrum.

Zo heeft het nieuwe indoor pompcentrum een cardioballenbak, een spiegelglijbaan waarin je je spieren vanuit elke hoek kan bekijken en er zijn meerdere fitnessballen aanwezig om spieren te trainen waarvan alleen jij denkt dat je ze hebt. Daarnaast zijn er ook de traditionele monkeybars, maar dan met zacht kussentje eronder zodat je niet hard op je billen terechtkomt als je valt. Ook de nieuwe schommelbrug voor balansoefeningen is populair gebleken sinds de opening van het nieuwe krachthonk.

Na het sporten kan je rustig herstellen aan de bar met onverantwoord dure mueslirepen en eiwit-ijsjes. Kan je echt niet meer, maar wil je toch graag nog doorspelen? Dan is er speciaal voor jou ook een anabolen-automaat!