Noodlijdend Sigma houdt Contributieborrel

Studievereniging V.C.M.W. Sigma zal vandaag in verband met de geldproblemen bij de vereniging een contributieborrel houden. Hierbij wordt elk aanwezig lid geacht om een bijdrage te leveren aan de verenigingskas, in ruil voor een alcoholhoudend drankje.

Traditiegetrouw wordt het bestuur helemaal dronken gevoerd zodat ze zoveel mogelijk geld voor de verenigingskas opbrengen. “We creëren vast een monetaire buffer, mochten we later in het jaar vergeten de sponsoren te mailen” aldus Mathilde. Vele Sigma-leden leven mee met het bestuur in deze zware tijden. Op social media werd #JeSuisSigma binnen de kortste tijd een trending topic.

Nadat op de wissel-ALV bleek dat nog niet al het geld van de sponsoren binnen was, is door het bestuur besloten om de geldproblemen samen met de leden op te lossen. Zodoende staat er naast de contributieborrel ook nog een dropping in de Rabobank op het programma. Tevens organiseert het A-team een dagje gezamenlijk aardbeien plukken, en wordt Sigmanen gevraagd om hun practicumstofjes voor zoveel mogelijk geld te verkopen aan straatjunkies.

Oorspronkelijk zou er ook een springkussen bij de CoBo aanwezig zijn, maar deze komt niet omdat het bestuur is vergeten optijd de rekening te betalen. De dresscode voor de Contributieborrel is overigens “Rood”.