Radboud Universiteit haalt een 4 voor Printsysteemtechnologie en loopt BSA mis

De Radboud Universiteit heeft gefaald bij haar laatste poging om het Bindend Studie Advies te halen.
Het haalde een ruime onvoldoende voor het tentamen Printsysteemtechnologie, waardoor de RU uiteindelijk op slechts 39 ECTS uitkomt. De universiteit is er nu zelf ook een beetje klaar mee: “We hadden zoveel tijd en voorbereiding in dit vak gestoken… Kutprinters, kutpeagé!”

De RU faalde eerder dit jaar ook al op de vakken Roostering en Communicatie. Dit kwartaal werd alleen een voldoende gehaald voor Voorzieningen, al had de RU niet verwacht die studiepunten binnen te halen: “Ondanks dat er geen bier wordt verkocht bij de Spar University, kregen we voor dit vak toch een voldoende. Dat was mooi meegenomen!”

Waar het dit jaar precies aan lag, weet de RU echter niet: “Misschien hebben we niet de juiste richting gekozen?” Wel had de RU veel moeite met het drukke rooster: “Het was lastig om alle colleges goed in te plannen. Daarnaast… hebben we dit jaar ook gewoon te vaak gefeest en te veel gedronken, zoals laatst op de bètafaculteit. Mijn goede voornemen voor volgend jaar: geen sterke drank meer!”

Of de RU genoeg geld heeft om het hele jaar opnieuw te doen is nog maar de vraag: “Begrotingen maken is ook niet ons sterkste punt”. Als de RU komend jaar niet de benodigde punten binnenhaalt, houdt het op. “Dan zullen we ons toch moeten overgeven aan de Hogeschool league. Maar zeg eens.. welke gek heeft dat hele BSA eigenlijk verzonnen?!”