Roze krokodil SPAR University eist betere arbeidsvoorwaarden

De roze krokodil van de SPAR University is na bijna een jaar trouwe dienst helemaal klaar met zijn werkgever. Hij wordt naar eigen zeggen slecht verzorgd en moet werken onder erbarmelijke omstandigheden: “Overdag moet ik – geketend aan een prullenbak – maar een beetje voor de winkel liggen, ongeacht het weer. Ik mag van mijn baas niet eens even hoi zeggen tegen klanten, laat staan ze door midden bijten. Wat is er dan nog aan voor mij?”

Dat blijkt niet het enige dat mis is: “Elke avond word ik naar binnen getild en sluiten ze me op in een hok, na een lange dag werken! Af en toe krijg ik wat droog brood maar daar blijft het dan ook bij. Daarnaast betalen ze me ook helemaal niets, en ze laten me ook nooit even in de fontijn springen. Kijk dan wat het met me doet joh! Dit is toch niet hoe een krokodil eruit hoort te zien?” aldus de krokodil.

De SPAR weigert vooralsnog te reageren op het conflict. De krokodil weet het echter wel: “Ik vind de SPAR sowieso maar kut. Alles is veel te duur, al maakt dat voor mij niets uit want ze betalen me niets. Als er binnen een week niets verandert, neem ik ontslag en solliciteer ik bij de Aldi!”