Sigma en broederverenigingen Thalia, Desda en Beevee belagen levercellen #BroedersVanAndereMoeders

V.C.M.W. Sigma en broederverenigingen Thalia, Desda en BeeVee hebben enkele maanden geleden een groep levercellen belaagd. De cellen werden bij de Olympus cantus verzadigd met alcohol en waren 2 dagen na het incident nog herstellende van de traumatische ervaring. De gebeurtenis werd al die tijd stilgehouden door Olympus uit angst voor een landelijke rel.

De autoriteiten eisen dat de studenten de goedwillende levercellen met rust laten, maar weigeren vooralsnog om zelf hard op te treden tegen de studenten. Sigma en haar broederverenigingen zijn de afgelopen jaren steeds meer naar elkaar toe gegroeid. De bètawetenschappers in spe steunen elkaar inmiddels door dik en dun: “We hebben liefde voor elkaar, als broeders van andere moeders” aldus de voorzitter van Sigma.

Bij het bezoeken van de bestuurskamer werd onze verslaggever direct beplakt met Sigma-stickers. Bovendien hadden alle aanwezigen Sigma-zonnebrillen op. De reden? “We willen geen emotie tonen” aldus Sigma-lid Tim, die vervolgens met een brede grijns een willekeurige Sigmaan het ziekenhuis in knuffelde.

Premier Rutte heeft al gereageerd op alle ophef: “Tuig van de richel is het! We moeten ze terugtreiteren met zoveel mogelijk Thermodynamica-werkcolleges, anders houdt dit wangedrag nooit op”. De Sigmanen beloven zich alleen te gedragen als hun enige eis wordt ingewilligd: “De Sigma-kantine is te klein, we willen een buurthuis!”