SSHN verhuurt per 2017 ook kamers in Habbo hotel

De SSH& gaat per 2017 buiten de locaties in Arnhem en Nijmegen nu ook kamers verhuren in Habbo hotel. De SSH& hoopt zo ook digitaal mensen te kunnen huisvesten, nu steeds meer mensen een groot deel van hun leven op een digitaal platform doorbrengen. Zodoende wordt de naam van de stichting per 2017 ook veranderd in “@SH&”.

“Het klinkt bekend, ziet er vertrouwd uit en toch is het nét even anders.  Het @-teken staat voor internet. Want leven zonder internet is tegenwoordig niet meer mogelijk. Daar mag dus ook flink voor betaald worden, of je het nou wil of niet” doelt een woordvoerder van de SSH& op de recente verhoging van de internetkosten.

De eerste tests met Habbo hotel zijn al gedaan en liepen uit op een fiasco. Een Habbo hotel gangfeest liep volledig uit de hand en was een ware prooi voor hackers: Daarnaast gaan er geruchten dat de beruchte Hoogeveldt-gluurder ook aanwezig was bij het feestje. “Straks heeft hij me nog online lopen begluren! ” aldus Emma, die vervolgens snel haar webcam afplakte.