Student gewond na dropping in café Stretto tijdens Carolus-ontgroening

Een aspirant-lid van studentenvereniging Carolus Magnus is gewond geraakt tijdens een dropping in café Stretto. Op weg naar de uitgang stikte de RU-student bijna nadat hij werd besprongen door tientallen minderjarige meisjes. Hij wist net op tijd het puberend kroost van zich af te slaan door zijn tennisracket tevoorschijn te halen en te dreigen met het erbij halen van zijn zeer invloedrijke ouders.

De student heeft sindsdien voornamelijk last van een pijnlijk geslachtsdeel. Daarnaast komt er met grote regelmaat nog wat verdwaald oestrogeen uit zijn poriën gesijpeld. Andere aspirant-leden wisten de Stretto wel te ontvluchten en bleven ongedeerd. Ze lieten hun mede-aspiranten vanuit Heidi’s Skihut weten naar omstandigheden veilig te zijn.

Het is het zoveelste incident met ontgroeningen na de eerdere incidenten bij de Groningse studentenvereniging vindicat. De RU heeft al aangekondigd met maatregelen te komen. “Hier is duidelijk sprake van aanranding door schuld. De betrokkenen zullen gepaste straffen krijgen” aldus een woordvoerder van de RU.

Naar verluidt worden alle betrokken Carolus-leden voor straf zonder telefoon gedropt bij een 4 uur durend college Historiografie. Daarnaast is de Stretto voortaan alleen toegankelijk voor minderjarigen, en wordt er achterin de Stretto een nieuwe ballenbak en een Fristi-fontijn gebouwd.