Studenteninitiatief www.datumafzegger.nl groot succes

Naar aanleiding van haar onderzoek aan de Radboud Universiteit zette Psychologiestudente Laura de website www.datumafzegger.nl op. Op deze website kan je in één keer al je afspraken afzeggen, zodat je genoeg tijd hebt om te praten over hoe druk je het wel niet hebt. De actie blijkt een groot succes en het online afzegmedium wordt inmiddels al door duizenden Nijmegenaren gebruikt om hun afspraken af te zeggen. Zelfs buiten Nijmegen wint de website aan populariteit.

“Ik heb gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan praten over hoe druk ze het hebben. Maar door al die afspraken is daar niet altijd tijd voor. Dankzij datumafzegger.nl komt daar nu verandering in, dat geeft de mensen een hoop voldoening!” aldus Laura.

Ondanks de groeiende bekendheid van de website, is het verhaal nog niet opgepikt door nationale media. Laura weet echter wel waarom: “Ik had al een interview met de NOS en met RTL gepland staan, maar die heb ik door alle drukte moeten afzeggen. Daarom hebben jullie nu de primeur!”

Datumprikker.nl is woest op datumafzegger.nl: “We prikken al die data toch niet voor niets!”. De website is momenteel een datum aan het prikken waarop het datumafzegger.nl gaat aanklagen. Datumafzegger.nl heeft al laten weten niet te komen opdagen, mocht het tot een rechtszaak komen.