Tree of life is overleden

Afgelopen donderdag is de Tree of Life, ofwel de Boom des Levens overleden. Naar verluidt zou verzorger Johan zijn vergeten om medicijnen te geven, wat de boom fataal is geworden. De sfeer in de boom was de laatste weken sowieso niet al te best. Diverse eencellige organismen zouden hebben aangegeven hélemaal klaar te zijn met de snurkende olifant, en de slingeraap zou bij menig huiskamerplantje voor irritatie hebben gezorgd.

Bij zijn ontstaan werd de boom nog voornamelijk bewoond door Bacteriën. Later wisten onder andere de planten en dieren zich ook in de boom te nestelen. Nu de boom is overleden zullen de soorten een nieuwe gezamenlijke boom moeten vinden. Alle dieren hebben inmiddels al een nieuwe boom gekozen, maar een net ontkiemde avocadoplant ziet zichzelf naar verluidt niet zomaar even een andere boom in klimmen. Het is nog onduidelijk wat het verdwijnen van de oorsprong van al het leven zal betekenen voor de maatschappij op macrosopische schaal.

De boom des levens wordt komende donderdag gecremeerd. Voorafgaande aan de crematie bent u vanaf 15:00 hartelijk welkom om afscheid te komen nemen van de oorsprong van al het leven, of als u bijvoorbeeld samen een marshmallow wil roosteren boven het vuur.