Trump wil radicale elektronen weren met oneindig hoge muur

Tijdens een toespraak afgelopen nacht in Arizona heeft Donald Trump, succesvol vastgoedontwikkelaar en Republikeins presidentskandidaat, het Amerikaanse volk gewaarschuwd voor ongepaarde elektronen die samen met radicale groeperingen Amerika proberen binnen te dringen.

Sinds het moment dat Trump zich bewust werd van het bestaan van elektronen, heeft het reactieve karakter van de radicale elektronen al voor veel onrust gezorgd in het land. Het is voor de Amerikaanse veiligheidsdiensten ook nog eens lastig gebleken om deze misdadige deeltjes te lokaliseren, waardoor de elektronen een nog veel groter gevaar vormen voor de samenleving. Trump: “We dachten dat Syriërs kut waren, maar elektronen overtreffen alles. Ze zijn er wel, maar je ziet ze niet. Een stel rondvliegende luizen zijn het, en luizen moeten worden uitgeroeid. Net als elke vorm van extremisme, overigens”.

De enige oplossing voor het elektronenprobleem, aldus Trump, is het bouwen van een oneindig hoge muur rond het land. Trump: “Volgens Erwin Schrödinger, een goede vriend van me, is dit de enige manier waarop we die infiltranten kunnen stoppen”. Er is echter veel kritiek op het plan gezien de hoge kosten die de muur met zich mee zou brengen.  In een reactie op Twitter stelt Trump dat het bouwen van een muur oneindig veel werkgelegenheid zou creëren. Hier voegde hij later nog het volgende aan toe: “Ik ben een miljardair, dus ik doe gewoon wat ik wil”.