Vooroorlogs toilet aangetroffen op Thomas van Aquinostraat

Op de Faculteit der Managementwetenschappen is in één van de gangen op de Thomas van Aquinostraat een vooroorlogs toilet aangetroffen. Het toilet werd blijkbaar al in 2013 ontdekt door een schoonmaker, maar die wist pas afgelopen week de uitgang weer te vinden. Het is voor het eerst in 8 jaar dat iemand een toilet heeft weten te vinden in het complex.

Het komt steeds vaker voor dat er in TvA nieuwe ontdekkingen worden gedaan. Zo ontdekte men laatst ook al eens een wietplantage, een walvisgeraamte en vier feuten die zich afvroegen wanneer hun ontgroening nou eindelijk eens was afgelopen. Daarnaast werd in het gangenstelsel ook een aantal artistieke discutabele muurtekeningen aangetroffen.

Sindsdien het nieuws zijn er honderden avontuurlijke studenten op zoek gegaan naar de vooroorlogse toiletten, die bij de bouw van TvA in de jaren 70 werden verbonden met de nieuwbouw. Slechts enkele tientallen studenten keerden terug. “Gelukkig zitten we bij Managementwetenschappen, en niet op de Bètafaculteit. Die managementstudenten kunnen we missen als kiespijn” alsdus rector magnificus Han van Krieken.