Wat zegt je reactie(mengsel) over jou?

Je reactiemengsel zegt veel over wie je bent. Ontdek nu wat jouw laatste reactiemengsel zegt over je persoonlijkheid!

1. De zoveelste testreactie.
Was je laatste reactie een testreactie? Dan ben je nog zoekende in het leven, onzeker, en twijfelt aan alles en iedereen. Je twijfelt zelfs wat je laatste reactiemengsel is geweest, waardoor je dus ook niet eens zeker weet of je wel zo onzeker bent. Snapt u het nog? Wij niet.

2. De 5-literkolf.
Als je laatste reactie op literschaal is geweest is het wel duidelijk waar het jou vooral om draait. Die kolkende oceaan van moleculen staat symbool voor jouw voorkeur voor het grote werk: kwantiteit gaat boven kwaliteit. Net als je mengsel, zal jij je medemens altijd weten te roeren. Dit kan door bijvoorbeeld iemand te trakteren op een pepermuntje, of door gewoon die 5-literkolf met chloroform in het luchtledige te katapulteren.

3. Het heel-erg-leuk-zo’n-reactie-maar-na-afloop-is-deze-meuk-nooit-meer-uit-die-kolf-te-schrobben-dus-flikker-maar-gelijk-weg-reactiemengsel.
We hebben het allemaal wel eens gehad: een reactie die zo’n enorme plakmeuk produceert dat er na afloop een onverwoestbare laag moleculaire koek gevormd is aan de binnenkant van je kolf. Als dit jou bij je laatste reactie overkwam blijf je waarschijnlijk zelf ook graag plakken, gaan mensen je liever uit de weg en trakteer je je bij feestjes helemaal kaal om te compenseren voor je gebrekkige karakter. Nu nog hopen dat het niet toevallig ook een testreactie was…

4. Het Heksenketel-prutje.
Als jouw laatste reactie heeft geresulteerd in een groen borrelend prutje, ziet het er niet rooskleurig uit voor je. De geur die uit je poriën komt sijpelen bij het lichtste beetje inspanning doet mensen waarschijnlijk denken aan een heksenketel gevuld met methanol, rotte AH Filet Americain, 32 teentjes knoflook, de inhoud van een gemiddeld doucheputje, een vleugje boterzuur en een theelepel karton. Snel opzuiveren die reactie anders is je sociale leven ook gedoemd te mislukken!

5. De Alles-in-overmaat reactie.
Voeg je altijd alles toe in flinke overmaat, want “als het zo niet werkt, weet ik het ook niet meer’’? Spuitelf die je bent! Jij gebruikt zeker ook 5 equivalenten aan katalysator, gooit de helft van de hagelslag naast je boterham, en gooit lege bierflesjes van 8 hoog naar beneden? Laat ook eens wat chemicalien voor de rest over, maat. Doe eens wat minder duur, volg gewoon de experimental uit de literatuur!